نقش خانواده در تربیت فناورانه پساکرونا، گفتوگو ماهنامه رشد فناوری آموزشی با دکتر سعید مدرسی
معرفی دو ابزار ضروری برای مقابله با محتوای ناخواسته؛ محتوایی که اغلب ناسالم هم هست و چالشهای فراوانی ایجاد میکند.
آنها، خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنید، دربارۀ شما میدانند.
صحبتهای دکتر سعید مدرسی دربارهی کلیپ معروف هلیا و لزوم رعایت اخلاق رسانهای در فضای مجازی در برنامه سلام تهران از شبکه پنج
احساس میکردم موقعیتی بحرانی را برای شخصیتها ترسیم میکند. میان دو گله گرگ مشکل و درگیری ایجاد میشود؛ آنها برای حل معضل اجتماعی یک گرگ ماده و نر از این دو گله جابهجا میشوند. سعی میکند کودکان را با مفاهیم بزرگسالانه آشنا کند؛ مفاهیمی که اصلا در زندگی روزمره مطابق نیست.
ما باید به عنوان دریچه به آن نگاه کنیم؛ دریچهای که به سمت مسائل نوجوانان باز شده است و از این جهت شاید ایرادی نداشته باشد که فضای فیلم کمی هالیوودی باشد. نوجوانان امروزی با فیلمها و انیمیشنهای غربی بزرگ شدهاند و انتظار هیجان بیشتری دارند. البته لزومی ندارد که تقلید کنیم.
انیمیشن نکات منفی کم داشت. مزیتهای زیادی داشت؛ یکی از قسمتهای مهم بحث آموزش بود؛ موضوعات مختلفی مثل زندگی موجودات دریایی آموزش داده میَشد. فعالیت گروهی ویژگی مثبت دیگر بود؛ انیمیشن تشویقکننده کارهای تیمی و مسئولیتپذیری است.
دوست مهربانِ داستان نکته جالبی گفت: کار من ساختن شمع است اما دوست دارم خورشید را ببینیم. به نظرم ما بزرگسالان نیز میتوانیم نکته مهمی از این جمله یاد بگیریم و آن اینکه نگاه خود را گسترش دهیم و به کمال فکر کنیم و پیشرفت کنیم.
سازنده این انیمیشن می گوید: درباره پیشتولید شاهزاده روم تلاش کردیم بر اساس فطرت کار را پیش ببریم. ما همواره در حال توکل به امام زمان (عج) بودیم و فکر میکنم این نکته تاثیر زیادی بر کار ما گذاشت.
انیمشینسازی در ایران کاری جهادی است و کسانی که در کشور ما در زمینه انیمیشن فعالیت میکنند نیازمند همراهی خانوادهها هستند. امیدواریم در ادامه محصولاتی تولید کنیم که نزدیکتر به ایدهآل باشند.
انیمیشن به خوبی سعی کرده است که برای کودک مشخص کند تفاوت قهرمان و قهرماننما چیست. ما با کودکی روبهرو هستیم قابلیتهای قهرمانی را دارد.
باید سنین مختلف را در نظر بگیریم؛ کودکان کوچکتر درگیری متفاوتی دارند با کودکان بزرگتر. باید از کودک سوال کنیم که چه چیزی از انیمیشن برداشت کرده است. ممکن است چیزی که همه ما برداشت کردیم با فهم او کاملا متفاوت باشد. بنابراین هنگام بحث از اصل همراهی باید به ردهبندی سنی توجه کنیم.